Takarítás COVID 19 vállalati

Törvényi követelmény annak biztosítása, hogy munkahelye biztonságos legyen a személyzet és a látogatók számára. Megfelelően takarítják-e a helyiségeket, megbízhatóan és a szükséges előírásoknak megfelelően, hogy minimalizálják a Covid-19 alkalmazottainak kockázatait? Ha bármilyen kérdése merülne fel, minőségi takarítási és higiéniai szolgáltatásunk segíthet az alkalmazottak védelmében.

Napi takarítási ütemtervet készítünk annak biztosítására, hogy helyiségeit magas színvonalon és kellően gyakran tisztítsák meg. Ez különösen a gyakori érintkezési pontokra és a vezető fertőtlenítő termékek használatára összpontosít.

Szolgáltatásunk magában foglalja a kezelt távolléti fedezetet a takarítás bármilyen megszakításának elkerülése érdekében, segítve az alkalmazottak számára a biztonságos munkakörnyezet fenntartását.

Tanácsot adunk azokról az intézkedésekről is, amelyeket meg kell tennie a Covid-19 kockázatok minimalizálása érdekében, amikor nem takarítjuk az Ön helyiségét.

A fogyóeszközök teljes választékát kínáljuk megvásárlás céljából, a rendelkezésre állás függvényében, beleértve a kézfertőtlenítő szereket, a fertőtlenítő törlőkendőket (billentyűzeteken, telefonokon és íróasztalokon történő használatra), a tisztítószereket a gyakran meghatott területekkel való érintkezés után történő használatra és a papírtörlőt.

Keresse fel ingyenes helyszíni felmérés és tanácsadásra munkatársunkat!

www.mrsclean.hu

Szolgáltatás megrendelése

Kérjük, add meg adataid és a lehető leghamarabb felvesszük veled a kapcsolatot.