Rendezvény takarítás

Tisztában vagyunk vele, hogy egy cég életében szükség van a rendezvények és programok szervezésre,csapatépítésre vagy továbbképzésekre. Mi felvállaljuk ezen programuk utáni takarítást és rendrakást. Igen fontos a megfelelő időzítés és a rugalmasság, hiszen általában igen szűk idő áll rendelkezésre a helyiségek megfelelő előkészítésére tisztítására. Ugyanakkor a tisztítástechnológiailag jól előkészített, megtisztított helyiségeket többször is szükséges takarítani, hiszen a catering munka ideje alatt többször is összekoszolhatják a területet.

Jól együtt kell tudni működni a megbízóval és a többi szolgáltató céggel, akiknek nem mindig van ideje a tisztasággal foglalkozni. A megbízót is érdemes ezekkel a tanácsokkal előre ellátni, illetve, ha szükséges, többször módosítani a tervezett munkákok, természetesen a megbízóval ezeket egyeztetve.

Tehát a szervezési,előkszítési takarítási munka igen jelentős szerepet tölt be a rendezvények takarításánál. Ha lehetőség kínálkozik rá , érdemes szakaszosan tervezni a munkfolyamatokat.

Fontos a takarítók kommunikációja, külleme.

A rendezvények működése közben a nagyszámú forgalom miatt általában szokás készenléti- ügyeletes takarítókat szolgáltatni. Ezen takarítók fontos,hogy a cégüket nemcsak a megfelelő szakrételemmel képviseljék, hanem a megfelelő kinézettel. Fontos, hogy megfelelő munkaruhát viseljenek. Egy jó munkaköpeny nemcsak kellemes megjelensét biztosít, hanem funkcójában is fontos szerepet tölt be. Védelmet biztosít a takarítóknak, a jól kialakított zsebek megkönnyítik és meggyorsítják a munkafolyamatokat. A megfelelő zsebekben biztonságosan tárolhatják a mobiltelefont is, hogy a szükséges helyre lehessen irányítani a takarítót. Egy kitűző javasolt a takarítónak, hogy esetlegesen a vendégek is meg tudják szólítani a takarítót, ha erre szükség van.

Ha bármi kérdése merül fel, forduljon hozzánk bizalommal.www.mrsclean.hu


Szolgáltatás megrendelése

Kérjük, add meg adataid és a lehető leghamarabb felvesszük veled a kapcsolatot.