Megszabadítjuk a lomoktól

Lomtalanítás

Rendelje meg szolgáltatásunkat, majd kényelmesen hátradőlve nézze végig kollégáink precíz és gyors munkavégzését.

Ha egyszerűen nem fér el tőlük vagy csak egyszerűen nem fér el a lakásban található lomoktól, netán örökölt bútordaraboktól? Az éves lomtalanításig még túl sok idő van hátra és önnek azonnal megoldásra lenne szüksége? Szeretett volna konténert rendelni, de annak lerakását még engedélyeztetni is kell, ráadásul nincs segítség a holmik elszállítására?

Ha költözés előtt van

Költözés előtt is érdemes egy nagyot selejtezni. Az így feleslegessé vált dolgait, bútorait - amelyet már nem vinne át új lakásába - szabályos lerakóhelyre szállítjuk. Vállaljuk hagyatékok és lakások teljes lomtalanítását.

Tegyen velünk környezetéért

Megszabadítjuk a veszélyes hulladékoktól

Munkánk során lomtalanításkor tudunk legtöbbet tenni a környezetvédelemért, hiszen itt kerülünk közvetlen kapcsolatba hulladékokkal. A költöztetéskor, lomtalanításkor kiselejtezett anyagokat olyan helyre szállítjuk, ahol szétválogatás után minden hulladék a megfelelő újrahasznosító helyre kerül. A veszélyes hulladékokat kijelölt gyűjtőhelyre visszük, ahol újrahasznosítják, illetve a törvényi előírásoknak megfelelően kezelik.

www.mrsclean.hu

Szolgáltatás megrendelése

Kérjük, add meg adataid és a lehető leghamarabb felvesszük veled a kapcsolatot.