Konyha és étterem takarítás

Az éttermek forgalmas helyek. Az alkalmazottaknak muszáj a vendég elégedettségre koncentrálni, mivel ez az elsődleges szempont az akadálymentes működésben, sokszor ha minimális szinten is de elhanyagolják a tisztaságot, nincs elég idő és energia az úgynevezett "mély tisztításra"A takarítás mindenképp fontos, hogy mindennapjaink részét képezze, ott ahol élelmiszerrel dolgoznak pedig kiváltképp szükséges, mi több elváráson túl, kötelesség ennek kiemelt figyelmet fordítani. Egyrészt mert törzsvendégeiket szeretné még hosszú évekig viszontlátni, másrészről pedig: vendégköre bővülése profit növekedéssel jár. Egy nem várt büntetés viszont, melyet étterem takarítás elhanyagolása eredményez, hatalmas veszteséget okozhat. Az anyagi kiesést nem csak az a pár nap vagy hét teszi, melyre bezárhatják vendéglátó ipari egységét, de sajnos a több éves munkával, és nagy energia befektetéssel kialakított imázson így folt eshet, mely hosszútávon érezhető marad.

Étterem üzemeltetésével hatalmas felelősséget vállal. Nagy tömegeket szolgál ki folyamatosan, közöttük lehet gyereke, jó barátja, szomszédja.

Egy jól működő, forgalmas helyen, ahova vendégek sokasága jár étkezni nap, mint nap, az ételek előkészítése, kiszolgálása, eltakarítása során, illetve a látogatók jelenléte által rengeteg szemét, kosz, makacs lerakódás keletkezik.

Mi úgy végezzük el az étterem takarítást, mintha saját konyhánk, ebédlőnk szükséges tisztítását, fertőtlenítését bízták volna ránk. Annak függvényében, hogy az adott hely mit igényel, döntünk kézi illetve gépi felszerelések, vagy mindkettő alkalmazásáról.

Mivel mi profik vagyunk szakmánkban ezért tudjuk hogy mik azok a problémák amik egy étterem működésében gondot jelenthetnek. Az elszívó eldugulhat, a mosdók állapota az egyik legfontosabb amit a vendéglátásban kötelező tisztán tartani. Ugyanilyen fontos a szőnyegek kárpitok terítők tisztán tartása, ez jó benyomást kelt a vendégben. Bizonyos ütemterv szerint haladva átbeszéljük a megrendelővel hogy mit és hogyan szeretne és kiegészítjük azt saját szakmai tapasztalatunkkal.

www.mrsclean.hu

Szolgáltatás megrendelése

Kérjük, add meg adataid és a lehető leghamarabb felvesszük veled a kapcsolatot.