Árkalkuláció az épülettakarításban

  • Hogyan jön ki a takarítási ár?

  • Hogyan számolja ki a takarítás árát?

A megrendelő annyit fizet, amennyi időre egy takarítónak szüksége van a szennyezett terület megtisztításához, annak érdekében, hogy ki számítsuk a takarító munkások teljesítményét, mi mint takarító vállalat három tényező alapján határozzuk meg az árat:

  • Órabér

  • A takarítóerő tisztítási teljesítménye = m² teljesítmény / óra

  • Tisztítási időköz (a tisztítás gyakorisága)


Mi befolyásolja a takarító cég árát?

A befolyásoló tényezők ingatlanra és vevőre vonatkozó tényezőkre oszthatók. Az alábbiakban megtalálja az árazáshoz használt legfontosabb tényezőket.

Az ingatlanhoz kapcsolódó befolyásoló tényezők: ingatlan mérete, helyiség mérete, készlet, padlóburkolat, kiegészítő munkák, szolgáltatások specifikációja, anyagfelhasználás, berendezések használata.

Az ügyfelekkel kapcsolatos befolyásoló tényezők: minőségi előírások, tisztítási időközök, ingatlan- és helyiséghasználat, takarítási idők, alkalmazottak, vevők és látogatók gyakorisága.


Szeretnél kapcsolatba lépni velünk?


Takarítási árak és szobacsoportok


Mi a szobacsoport, a kiegészítő munka, a takarítási időköz és az óradíj, és milyen szerepet játszik az árképzésben?
Szobacsoport: Bár minden takarítótárgyban más -más használatú helyiségek vannak, ezek többnyire azonos padlóval és berendezéssel rendelkeznek. Például kőpadlóval ellátott értékesítési területek, csempével ellátott egészségügyi helyiségek vagy szőnyegpadlóval ellátott irodaterületek. Szobacsoportokra osztva pontosabban kiszámítható a takarítás ára.
Kisegítő munka: Minden olyan szolgáltatás, amely nem tartozik a normál irodai és karbantartási takarítás alá, kiegészítő munkának minősül. Például a radiátorok tisztítása, a bútorok különös gondozása, az EDP tisztítása, a mosogatógép be- és kirakása, a higiéniai cikkek feltöltése, ...
Tisztítási időköz: A takarítási szolgáltatás gyakorisága (tisztítási időköz) fontos szerepet játszik az árképzésben. Minél gyakoribb a tisztítási teljesítmény, annál jobb a tisztítás minősége. A takarítási időközön belüli megtakarítások általában a tisztítási minőség rovására mennek. Örömmel dolgozunk Önnel, hogy optimális és olcsó megoldást találjunk a tisztítási időközök és a tisztítási teljesítmény tekintetében.