Style tanácsadás és gardrób rendezés


Gardrób rendezés

Van az a szint, amikor azt érzi az ember, hogy nem látja a fától az erdőt. Annyi a ruha, hogy már nincs hova raknod, mégsem tudsz megválni egytől sem. Aztán, mikor fel kell öltözni, valahogy egyik sem az igazi. Nem illenek egymáshoz. Csak felveszed és leveszed. Aztán persze visszaakasztod, hogy majd egyszer...

Átlagosan az ember 20-25%-át használja a ruhatárának. A többi csak van. Hogy elmondhasd, hogy nincs egy rongyom sem...Amiben én segíteni tudok neked, hogy ezt átfordítsd és képes legyél kialakítani magadnak egy olyan ruhatárat, aminek szinte minden darabját örömmel viseled. Hogy reggel ne az legyen a fő problémád, hogy mit-mivel vegyél fel, hanem a lehetőségeidnek csak az aktuális hangulatod szabhasson határt.

Mit tartalmaz ez a szolgáltatás?

Végignézzük a ruhásszekrényed tartalmát, mind szín, fazon és kihasználhatóság szempontjából. Átválogatjuk meglévő kiegészítőidet, táskákat és cipőket is. Minden darabnál elmondom neked, hogy miért jó vagy kevésbé előnyös a számodra és hogy milyen darabokkal érdemes párosítanod. Ez nemcsak azért fontos, hogy jobban átlásd a meglévő ruhatárad, hanem, hogy később vásárlásoknál ne költs olyan darabokra, amik kihasználatlanul fognak a szekrényben szomorkodni vagy pár hónap múlva címkésen egy facebook eladói csoportba landolni.

Összeállítunk egy listát, ami felsorolja azokat az alapdarabokat, amik még hiányoznak a szekrényedből. Részletesen elmondom, hogy ezeknek a kiválasztásánál mire figyelj, milyen darabot tudsz majd a legjobban kihasználni a jövőben.

Ha kíváncsi vagy pontosan melyik színtípusba tartozol, akkor a gardróbrendezést kiegészíthetjük egy színtanácsadással is. Ennek keretében színkendők segítségével, színről-színre végignézzük, hogy melyek állnak neked a legjobban és emelik ki a szépséged és mely árnyalatokat, színeket érdemes hanyagolnod. A tanácsadás végén megmutatom a te személyre szabott színpalettád és kiderül a pontos színtípusod is. Így a későbbi vásárlás még egyszerűbbé válik a számodra, mert csak a hozzád illő színeket kell keresned az üzletekben. 

Mi nem történik egy gardróbrendezés során?

Nem ítélkezem, nem nevetlek ki. Én tanácsot adok, nem vagyok egy személyben ítélő bíróság.A legfontosabb, hogy minden esetben te döntesz a ruháid későbbi sorsáról.Nem fogok a sarokból kukucskálni, hogy visszatetted-e a szekrényedbe azt a darabot, ami én valami miatt nem javasoltam a számodra. Ollót, darálógépet és kukásautót sem viszek magammal, mert mindenki egyéni ütemben halad afelé, hogy kialakítsa a saját stílusát. Valakinek több, valakinek kevesebb idő kell ahhoz, hogy elfogadja és használni kezdje a tanácsaimat.


www.mrsclean.hu


Szolgáltatás megrendelése

Kérjük, add meg adataid és a lehető leghamarabb felvesszük veled a kapcsolatot.