Swiss technology

Épület takarítás

Az épület takarítása magában foglal minden tisztítási munkát, például a felület tisztítását, védőkezeléseket vagy az épület tisztítását.Homlokzati tisztítás vagy napi karbantartás a ház és a kert klasszikus karbantartásáig. A mélygarázsok alapvető takarítása vagy a külső terület tisztán tartása mind olyan feladatok, amelyeket egyszeri megrendelésként vagy egyeztetés alapján állandó előfizetésként kínálunk.

Nagy férőhelyes ingatlanokban, például bevásárlóközpontokban vagy sok bérlővel rendelkező épületekben biztosítjuk a legjobb eredményt. A kisebb ingatlanokat is szívesen látjuk. Mindent egyszerű és egy cégtől kap. Nálunk kevesebb a folyamat, és a költségvetése könnyen kiszámítható és előre megtervezhető. Az Ön számára kiválasztott ingatlankezelő, aki ismeri az egész ingatlant, gondoskodik rólunk. A betéteket és a tisztítási munkákat előzetesen megkapja ellenőrzés és irattározás céljából. Ha további munka merül fel, mi a Mrsclean-től azonnal kapcsolatba lépünk Önnel és megvitatjuk ezt. Épületének ellátása egyfajta szolgáltatás is, amelyet tapasztalataink révén kap.

Mi az épülettisztítás megbízható partnere vagyunk

Mi vagyunk a megfelelő partner az Ön számára, ha a tisztaságról van szó. Minden szolgáltatásunkhoz magasan képzett szakembereket kínálunk, sok éves tapasztalattal. Velünk az épület takarítás vagy a ház karbantartásával kapcsolatos aggodalmak a múlté.

Minden szolgáltatásunkat ügyfeleinknek kívánságaik vagy meghatározott költségvetés alapján készítjük el.

Háza vagy épülete megfelelő szakmai szolgáltatást kap cégünknél.

A tisztaság és a higiénia feladatai

Az épülettisztítók teljesítik a takarító cég minden területét, és biztosítják az épület lehető legjobb karbantartását. Létesítmény-szolgáltatásunk minden munkát műszaki szolgálatként is végez az Ön vállalatában. Mrsclean biztosítja a rendet és megtisztítja a mélygarázst, vagy gondoskodik a kert karbantartásáról.

www.mrsclean.hu

Szolgáltatás megrendelése

Kérjük, add meg adataid és a lehető leghamarabb felvesszük veled a kapcsolatot.