Építkezés utáni takarítás

Egy lakás, egy ház, de bármilyen egyéb ingatlan esetében akkor mondható el, hogy elkészült, ha az építési munkálatok után gyönyörű szépen ki is van takarítva! Tehát nem elég, ha kulcsrakész a lakás, tisztának is kell lennie! Az építkezésből származó törmeléket és a rengeteg port, a festés után maradt festék cseppeket, festék foltokat, ragasztó pacnikat, ragasztó csíkokat igen fárasztó és hosszadalmas eltüntetni. Sok esetben speciális eszközök és szerek nélkül lehetetlen küldetés. Mindezek tetejébe még nagyon kell ügyelni arra, hogy a felületeket ne karcoljuk össze vagy ne sértsük meg. Szóval nem csak fizikálisan fárasztó ez a fajtája a takarításnak, hanem erős koncentrációt is igényel hosszú órákon, sok esetben napokon át.

Ne feledkezzünk meg az ablakokról is, ajtókról és minden egyéb üvegfelületről, beleértve a tükröket, amik csak a legjobb esetben maszatosak, de a legtöbb esetben tiszta festék az üveg és a kerete is. Karcmentesen csak speciális eszközökkel lehet eltüntetni ezeket a makacs festék illetve malter maradványokat.

A szegőlécek tisztítása is nehéz feladat. Ráadásul sok esetben rendkívül érzékenyek a dörzsölésre! Egy ingatlant felújítani különböző szinteken lehet. Az egyszerű festéstől szinte az újjáépítés terjed ez a széles skála. A tisztaság, és a mi szemszögünkből nézve ez csak egyre nagyobb munkát jelent. Főleg ha nem volt megfelelően előkészítve a festés vagy fúrás, faragás előtt a felújítandó lakás.

Azt tudni kell, hogy legyen szó felújításról vagy új ingatlan építéséről, a takarítást ki kell terjeszteni még a legutolsó szegletre is, mert így garantálható csak a teljes tisztaság!

A beköltözés vagy a visszaköltözés az elkészült lakásba már önmagában is megterhelő feladat, könnyítsd meg a helyzeted, hogy a takarítást profikra bízod, akik leveszik a válladról az építkezés vagy a felújítás utáni takarítás terhét.

Jó tanács! Ne hagyd a legutolsó vagy az azutáni pillanatra a takarítás megrendelését, mert ha közvetlen a felújítás után kezded el keresni a takarító céget, akkor nincs rá semmi garancia, hogy azonnal találsz is szabad kapacitással rendelkező takarító szolgálatot.www.mrsclean.hu


Szolgáltatás megrendelése

Kérjük, add meg adataid és a lehető leghamarabb felvesszük veled a kapcsolatot.