Általános takarítás

Egy általános takarítást amely során a szobákban, hálószobákban és egyéb helyiségekben minden hozzáférhető felületet megtisztítunk, portalanítunk. A bútorok külső felületét, a tükröket, a csempézett falfelületeket, lambériákat letöröljük. Az elektromos berendezéseket, képeket, kapcsolókat portalanítjuk és megtisztítjuk. A takarítást a padló porszívózásával és felmosásával zárjuk. Viszont nem pakoljuk le a szekrények polcairól a könyveket és egyéb tárgyakat, nem húzzuk el a nagyobb bútorokat a helyéről, nem mossuk ki a függönyöket sem, továbbá nem tartozik bele az ablakok, ablakkeretek tisztítása sem. Ezek a feladatok a "Nagytakarítás" csomagunkba tartoznak, de az extra szolgáltatásainkkal ki tudod egészíteni az alap csomagot is az igényiednek megfelelően.

A konyhában megtisztítjuk a pultot és a munkafelületeket, a szekrényeket kívülről letakarítjuk, az evőeszközös fiókból a belepotyogott morzsákat eltávolítjuk, a sütő, a hűtő, a mosogatógép, a mikrohullámú sütő előlapját megtisztítjuk. A konyhai berendezéseket (mint például a turmixgép) portalanítjuk és letöröljük. A mosogatót és csapokat megtisztítjuk, a szemetest kiürítjük (ha a csap alatti konyhaszekrényben van elhelyezve, akkor azt tisztára töröljük). Nem pakoljuk ki viszont a hűtőd és nem tisztítjuk ki a sütőd belsejét, ezeket a feladatokat szintén extraként tudod megrendelni.

A fürdőszobában megtisztítjuk és fertőtlenítjük a csempéket, a kádat, a zuhanyzót (természetesen a zuhanyfüggönyt vagy zuhanyozó ajtót is), a mosdót és a csapokat. A WC-t és a bidét megtisztítjuk és fertőtlenítjük. A mellékhelyiségekben az alap csomag esetében sem adjuk alább és mell magasságig lemossuk a csempét a WC körül, kitakarítunk a csésze mögött is, miután annak teljes felületét vízkőtelenítettük és fertőtlenítettük!

Mikor ajánljuk a legkisebb takarítás csomagunkat?

Akkor ha a takarítandó ingatlan nincs elhanyagolva, nincs túlságosan beporosodva, elkoszosodva, nem túl erős a szennyeződés mértéke. Tehát rendszeres takarítás alatt áll a lakás vagy ház. Ha viszont rég volt úgy Isten igazából gatyába rázva akkor sincsen baj, csak akkor inkább a Nagytakarítás csomagunkat. 


www.mrsclean.hu


Szolgáltatás megrendelése

Kérjük, add meg adataid és a lehető leghamarabb felvesszük veled a kapcsolatot.